Poznato da li će biti treće sezone serije Yesilcam

Digitalna platforma Blu TV odradila je fantastičan posao vezan za njihovu seriju Yesilcam. Nakon dve uspešne sezone postavilo se i logično pitanje, da li će biti nastavka?

Poznato da li će biti treće sezone serije Yesilcam

Foto Credits: Blu TV

Odgovor je ne. Projekat je završen sa nedavno emitovanim epizodama.

Serija Yesilcam je već tokom emitovanja prvih epizoda prve sezone privukla dosta pažnje. Vrlo brzo je doneta odluka o snimanju nastavka ove turske serije. Još brže se pristupilo samom snimanju i sve je organizovano na zaista vrhunskom nivou. Druga sezona je emitovana u dva dela. Prvi deo od pet epizoda izašao je nešto ranije, dok od pre nekoliko dana, korisnici digitalne platforme Blu TV mogu da uživaju u drugom delu druge sezone. U pitanju su i poslednje epizode ove serije.

Priča u seriji Yesilcam je završena. Nastavka, odnosno sezone tri ovog projekta neće biti. Priča je finiširana i postignut je željeni efekat. Serija je postala veoma popularna i poštovana, što sigurno raduje sve koji su radili na njoj. Cagatay Ulusoy je završio rad na ovom projektu, istekao mu je ugovor sa Blu TV-om i sasvim logično, gotova je svaka priča oko nastavka serije.

Za kraj tu je i mali uvod u drugi deo druge sezone serije koja je osvojila mnoga srca.

NOVO - Evo zbog čega je otkazana nova serija Cana Yamana

 By: Milt-TV Exposed