Nurgul Yesilcay dobija pohvale za svoj izgled

Nurgul Yesilcay dobija pohvale komentare zbog svoje glume u svakoj produkciji u kojoj učestvuje. Yesilcay impresionira svojom uspešnom glumom na sceni, kako u filmovima tako i u TV serijama.

Nurgul Yesilcay dobija pohvale za svoj izgled

Foto Credits: IMDB

Nurgul Yesilcay, koja je jedno od imena koja efikasno koriste društvene mreže, privlači pažnju svojim zanimljivim objavama i duhovitim izjavama. Svoje poze iz Bodruma, gde je tokom leta bila na odmoru, glumica je s vremena na vreme podelila i na svojoj Instagram stranici.

Glumica, koja je upravo završila odmor i vratila se u Istanbul, i dalje će biti “zaglavljena” u moru, suncu i pesku, pa je napravila “tbt” objavivši neke od svojih fotografija sa odmora na svom zvaničnom Instagram nalogu. Nurgul, koja privlači pažnju kroz njene fotografije snimljene u zalivu Kuzbuku u Marmarisu, takođe dobijaju pohvale od svojih obožavalaca zbog svog dobrog izgleda, odnosno atraktivnog tela.

Uz poruku da je glumica, iako se vratila sa odmora, ipak ostala tamo, rekavši: „O, kakav divan odmor“, dala je duhovitu izjavu onima koji su još na odmoru: „Dobro, vratili smo se , hajde i vi, dosta je bilo.” .

Zapažena po svom kupaćem kostimu, glumica nije zanemarila da pozira za romantičan trenutak sa svojim dugogodišnjim producentom Necati Kocabayom. Nurgul Yesilcay, koja je napravila izbor fotografija sa praznične sezone, dobila je pohvalne komentare svojih obožavalaca...

NOVO - Gulcan Arslan pokazala tetovaže i telo u bikiniju! (FOTO)

By: TV Exposed