Uc Kiz Kardes vratila gledanost, Ben Bu Cihana Sigmazam tapka u mestu

Juče u utorak 18. oktobra emitovano je tri nove epizode turskih TV serija. Prenosimo rezultate gledanosti.

Uc Kiz Kardes vratila gledanost, Ben Bu Cihana Sigmazam tapka u mestu

Foto Credits: RiriNano

Najgledanija je bila serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja je osvojila prvo mesto u sve tri kategorije u kojima se meri rejting. U epizodi 6 sezone 2 total rejting je bio 6.40, uvećan za 0.69 u odnosu na prethodnu epizodu. U kategoriji AB rejting je iznosio 6.05 (+1.37).  U ABC1 kategoriji gledanosti, rejting je bio 6.66 (+1.11 u odnosu na petu epizodu druge sezone). Porast koji svakako može da raduje.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet je u startu očarala mnoge. Ipak, rejting tapka u mestu. Tačnije, zabeležen je pad u sve tri kategorije. Total rejting epizode 5 je iznosio 6.37 (-0.06), AB 4.69 (-0.74) a ABC1 6.04 (-0.28). To su i dalje veoma dobri rezultati gledanosti ali ipak pad rejtinga u novoj epizodi nije baš bio očekivan.

Nažalost, serija Baba / Otac pored pozitivnih utisaka o glumi i radnji nastavlja da se muči sa rejtingom. Total rejting pete epizode druge sezone je iznosio 3.63, odnosno porastao je 0.12 u odnosu na epizodu četiri. Rejting u AB kategoriji je pao za 0.55 pa je brojka iznosila ravno 3.00. U ABC1 rejting je bio niži za 0.36, pa je brojka nove epizode u ovoj kategoriji rejtinga bila 4.02. Mnogi su smatrali da će se zbog sjajne glume na prvom mestu Haluka Bilginera publika u Turskoj vratiti da gleda ovu seriju. To ipak (za sada) nije slučaj…

NOVO - Evrim Alasya o svom liku iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed