Najavljena nova turska serija Vermem Seni Ellere (VIDEO)

U Orduu se odvija snimanje nove turske TV serije Vermem Seni Ellere, koja je u pripremi za letnji period. U glavnim ulogama u seriji su Emre Bey i Buse Meral.

Najavljena nova turska serija Vermem Seni Ellere (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Treba napomenuti da je energija dvoje mladih glumaca veoma dobra, što se već vidi na društvenim mrežama, a pažnju publike privlači i trejler koji je objavljen. U glumačkoj ekipi nove ATV serije, koja će odražavati prirodne lepote crnomorskog regiona pod nazivom Vermem Seni Ellere, nalaze se važna imena.

Jedan od ovih aktera je i Cihat Tamer, koji je mnogim uspešnim projektima u kojima je učestvovao dao primer mladima. Iskusni glumac će učestvovati u priči sa likom na čelu bogate porodice. Opisujući svoj lik u priči, Tamer je rekao:

Prezirem svog sina u seriji, ali mnogo volim svog unuka. Napravićemo i neke igre da ga spasemo od oca. Svadba se dešava, unuk se ženi. Odjednom nestaje i odlazi na plato. Tražimo ga, ali ne možemo da ga nađemo.".

Problem zbog vremenskih uslova

Rekavši da je to veoma dobra priča, glumac je napomenuo da je osoba koja ne može da prestane da radi.

Snimanje nove ATV serije pod nazivom Vermem Seni Ellere se snima u Orduu i počelo je sa dobrom glumačkom ekipom. Cihat Tamer, koji je objasnio da su imali problema sa snimanjem zbog jake kiše u Orduu, takođe je naveo da su neke scene morali da preprave jer nisu mogli da ih završe.

Očekuje se da će se pričom i prirodnim lepotama istaći serijal Vermem Seni Ellere, koji uključuje i imena kao što su Fatih Al, Filiz Ahmet, Bulent Alkis, Goncagul Sunar, Bahtiyar Engin.

Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Zehra Yilmaz u novoj TV seriji Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed