Demet Akbag dobija pohvale zbog serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje se emituje na Show TV-u sredom uveče.

Demet Akbag dobija pohvale zbog serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: Dizilah

Imati dva glavna imena kao što su Demet Akbag i Ugur Yucel, koji su svojim projektima do sada uticali na milione gledalaca i imaju veliku bazu fanova, u ovom projektu čini se da je odlična prilika za publiku.

I Demet Akbag se s vremena na vreme pojavljuje u TV serijama, a Ugur Yucel duboko utiče na mlade ljude svojim talentom u portretisanju različitih likova.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje ističe se kao jedna od najvažnijih produkcija sezone u smislu zbližavanja ovi dvoje majstorskih glumaca.

Priča o Hasanu i Filiz privlači pažnju

Nova 16. epizoda serije Sandik Kokusu, u kojoj Ozge Ozpirincci takođe prikazuje svoju efektnu glumu, biće prikazana u sredu, 27. marta.

U seriji u kojoj se željno iščekuje šta će se desiti između Karsu i Atile, željno se iščekuju i scene Demet Akbag i Ugura Yucela. Akbag dobija sve veće pohvale zbog uloge u ovoj TV seriji.

Demet Akbag, koju gledamo u liku Filiz, nastavlja da očarava publiku svojim dugogodišnjim iskustvom. Ugur Yucel, koji je proteklih nedelja uključen u priču kao Hasan, otac lika Atile, nastavlja da se susreće sa publikom u više scena.

Gde će se razvijati priča o likovima Filiz i Hasana otkriće se u 16. epizodi, a publiku već zanimaju detalji. Omer dovodi Filiz sa Hasanom pod izgovorom da je vodi kod estetskog lekara i čekaju nas novi zapleti…

View this post on Instagram

A post shared by demet akbağ (@demetakbag)

NOVO - Novi glumac u seriji Bahar

By: TV Exposed