Uskoro počinje snimanje druge sezone turske serije Hayaller ve Hayatlar!

Serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi, koja je prikazana na Bein Connect-u, privlači veliku pažnju od svoje prve epizode. Serija, koja svojom dirljivom pričom povezuje publiku, uspela je da dobije prve plodove svog uspeha.

Uskoro počinje snimanje druge sezone turske serije Hayaller ve Hayatlar!

Foto Credits: IMDB

Dvadeset treća i dvadeset četvrta epizoda beIN Connect serije Hayaller ve Hayatlar, koju je producirao NGM, objavljene su juče. Nove epizode ​​publika je dočekala sa velikim interesovanjem.

Serija, koja je od prve epizode ​​gledana sa velikim divljenjem i koja je dobila odlične ocene skoro svih, svoj uspeh krunisala je odobravanjem druge sezone. Snimanje prve sezone bilo je pri kraju kada su stigle sjajne vesti. Saznalo se da će ekipa ponovo biti na snimanju druge sezone.

U seriji Hayaller ve Hayatlar, koja je dobila veliko priznanje svojim snažnim ženskim likovima, zadivljujućom pričom i bogatom glumačkom postavom, Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu, Yusuf Cim, Serkay Tutincu, Ekin Daymaz , Ozge Ozacar, privukali su pažnju. Yelda Eroglu i Yesim Cıtak napisali su scenario za seriju u režiji Altana Donmeza.

Napredak serije, čije se nove epizode ​​emituju na platformi Bein Connect četvrtkom uveče, raduje publiku. Odraze glumačkih predstava i upečatljivost priče možemo razumeti uz pohvalne komentare na društvenim mrežama. Serija, koja ima veliku bazu fanova, postala je i jedna od najistaknutijih produkcija u inostranstvu.

Uskoro ćemo dakle gledati i drugu sezonu!

NOVO - Evo sa kim Baris Arduc provodi slobodno vreme

By: Milt-TV Exposed