Yargi odličan na nastavku, solidan start serije Kirli Sepeti

Serija Yargi / Presuda počela je svoju treću sezonu na ekranu Kanala D. Dok nova sezona uveliko iznenađuje publiku, očekuje se da će velika promena u priči biti potkrepljena iznenađenjima do kraja sezone.

Yargi odličan na nastavku, solidan start serije Kirli Sepeti

Foto Credits: IMDB

Po ovako jakom scenariju, serijal Yargi je ponovo počeo sezonu sa veoma dobrim rejtingom.

Sa rejtingom znatno iznad proseka u svim grupama publike, projekat Yargi / Presuda je svojom 64. epizodom uspeo da osvoji prvo mesto u svim grupama publike. Impresivnim rezultatima rejtinga postalo je jasno da će se serija Yargi u trećoj sezoni odlično nastupiti i u novom periodu.

Na Fox TV-u, sa publikom se susrela potpuno nova serija pod nazivom Kirli Sepeti. Gledanost prve epizode ​​serije Kirli Sepeti, u kojoj je prisutna velika glumačka ekipa i koja je otkrila razliku između siromašnih i bogatih, bila je oko proseka. Ipak, mora se reći da je serija za sada dobila prelaznu ocenu, sa rezultatima rejtinga koji se ne mogu opisati kao loši, ali su težili da budu bolji, već prvom epizodom.

Pristojan početak za Kirli Sepeti

Serija Kirli Sepeti, koja je završila dan na trećem mestu u svim grupama publike, mogla bi da postane jedna od ambicioznih produkcija nedeljnih večeri ako dobije malo više gledalaca u narednim nedeljama.

Takmičenje u rejtingu nedeljom uveče sada će biti zaoštreno. Murat Yildirim i Aybuke Pusat će glumiti u četvrtoj sezoni serije TRT1 pod nazivom Teskilat / Organizacija, a poznato je da će se ovaj projekat pred publikom pojaviti sa potpuno novom pričom.

Činjenica da serija Yargi drži svoju publiku na ekranu, da serija Kirli Sepeti i dalje može da napreduje, a da će serija Teskilat u svojoj četvrtoj sezoni pred publiku izaći sa potpuno drugačijim imidžom, ukazuje da će konkurencija za ocene rejtinga u nedelju uveče biti veoma teška.

NOVO - Serija Seal Team | Mornarički specijalci - radnja i uloge

By: TV Exposed