Govor iz serije Yabani / Divlji je obišao internet!

TV serija Yabani / Divlji sastala se sa publikom prošle nedelje. Nakon što je prva epizoda emitovana u utorak uveče, 12. septembra, bilo je mnogo postova o seriji na društvenim mrežama.

Govor iz serije Yabani / Divlji je obišao internet!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Gledaoci su bili veoma impresionirani nekim scenama u priči serije. Reči lika Neslihan, koju igra Dolunay Soysert, ostale su upamćene i bile su značajne u smislu otkrivanja glavne ideje serije Yabani / Divlji.

Lik Neslihan, koja u sceni prikazuje bogatu ženu koja drži govor na dobrotvornoj večeri na temu podrške deci ulice, zapravo je rasvetlio jedan od najvažnijih problema današnjeg sveta.

Važna životna pitanja

Neslihan Soysalan je bogata žena, ali takođe obavlja važne aktivnosti za pomoć deci ulice. Međutim, priča o seriji daje i veoma važnu poruku koja se uklapa u trenutnu društvenu realnost.

Lik Neslihan u svom govoru kaže:

„Koga od koga štitimo? Ulični klinac mi je sinoć postavio ovo pitanje. „Da li nas štitite od ulice ili štitite ulice od nas?“. Nisam mogla da odgovorim. Ima li neko među vama ko može da odgovori? To je ono što sam predvidela. Šta radimo za ime Boga? Sinoć je moj sin, bio u teškoj situaciji i doveo ga je kući, zdravog i zdravog. Nisam čak ni rekla hvala. Jesi li to uradio, sine? Nisam ni ja. Ali ponudila sam novac, da olakšam svoju savest. Zato što sam se brinula da mu vratim za uslugu i da ga što pre pošaljem od kuće. Htela sam da držim svoju decu dalje od njega. Kao što je rekao, želela sam da zaštitim sebe i svoju decu od njega, a ne njega sa ulice. Međutim, on nam je pomogao. Moramo da prihvatimo činjenicu sada. Niko od nas ne brine o ovoj deci. Samo pokušavamo da olakšamo svoju savest. Ne želimo da ova deca hodaju oko nas ulicama. Sve ovo radimo za sebe. Svi smo mi licemeri.".

Ova izjava, odnosno scena sa tom izjavom iz serije Yabani / Divlji privukla je mnogo pažnje i skreće pažnju na važna životna pitanja…

Tu je i video najava nove epizode.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Salih Bademci briljira u serijama Kulup, Terzi i Dilek Tasi!

By: TV Exposed