Sinem Unsal nema sreće sa serijama nakon Mucize Doktora

Ostao je upamćen nezaboravni projekat Sinem Unsal, TV serija Mucize Doktor i lik Nazli, koji je ona tumačila. Glumica je ranije bila u industriji sa različitim TV serijama, ali i njen nastup i šarm lika Nazli u projektu Mucize Doktor učinili su da glumica bude jedno od imena o kojima se najviše priča.

Sinem Unsal nema sreće sa serijama nakon Mucize Doktora

Foto Credits: DiziCentral

Talentovana turska glumica Sinem Unsal privukla je pažnju široke publike svojom impresivnom dramskom igrom u seriji Mucize Doktor, koja je trajala 2 sezone. Glumica je trenutno na vrhuncu popularnosti i pomno je prate mnogi ljubitelji drame iz inostranstva. Evidentna je i činjenica da se Sinem suočila sa lošim rezultatima njenih projekata u poslednjih godinu dana u dve različite serije Fox TV-a nakon serije Mucize Doktor. Rekavši da se osećala veoma srećnom što je bila u veoma uspešnoj priči u dramskom projektu pod nazivom Elbet Bir Gun, glumica je doživela i nesreću da je ovaj projekat zbog niske gledanosti trajao samo 6 epizoda.

Sinem Unsal učestvovala je u scenama koje su ovoga puta otkrile njenu humorističku stranu u jednoj od najrazličitijih serija letnjeg perioda Gizli Sakli i svojom lepotom očarala publiku. Dok su mnogi gledaoci pozitivno ocenili partnerstvo Halita Ozgura Sari i Unsal, neki ljudi su komentarisali da su nekompatibilni.

Stigla je vest da je Fox TV doneo odluku o završetku serije Gizli Sakli. Iako su gledaoci na Tviteru pokrenuli kampanju za nastavak serije, dosadašnja iskustva pokazuju da Fox TV neće odustati od svoje odluke. Po svemu sudeći Unsal, koja je prvo ostala na ekranu samo 6 epizoda u seriji Elbet Bir Gun, sada će imati još jednu nesreću sa serijom Gizli Sakli, koja će imati finale u 8. epizodi.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

NOVO - Mustafa Mert Koc napravio važan korak u karijeri

By: TV Exposed