Can Yaman u "mokrom" izdanju za Tudors (VIDEO)

Iako njegov lik iz serije Bay Yanlis preferira majice bez rukava, Can Yaman lično voli košulje. Zbog toga mu je izuzetno drago što je postao zaštitno lice svetski poznatog brenda “Tudors”. Tokom snimanja reklame za brend TUDORS, koje je trajalo 2 dana, Can Yaman je 10 puta ušao u more i promenio 100 košulja. Očigledno ...

Can Yaman u "mokrom" izdanju za Tudors (VIDEO)

Iako njegov lik iz serije Bay Yanlis preferira majice bez rukava, Can Yaman lično voli košulje. Zbog toga mu je izuzetno drago što je postao zaštitno lice svetski poznatog brenda "Tudors".

Tokom snimanja reklame za brend TUDORS, koje je trajalo 2 dana, Can Yaman je 10 puta ušao u more i promenio 100 košulja. Očigledno su kreatori reklame odlučili da njihov junak izađe iz vode u mokroj košulji. Obzirom da kamere vole prezgodnog glumca, ne dovodi se u pitanje da je neprestano presvlačenje i šetkanje po vodi ni ovoga puta predstavljalo problem za Yamana.

Podsećamo Tudros je jedna od vodećih kompanija kada je reč o proizvodnji muških košulja i ostale garderobe. Fotograf koji je zadužen za fotografisanje cana Yamana je Tamer Yilmaz.

U videu mozete videti isečak reklame za Tudors

https://youtu.be/Nt4TFCrfcGE

By: TV Exposed

NOVO- Defne Samyeli i Serdar Bilgili uživaju na jahti (FOTO)