Dilan Cicek Deniz ima nove prioritete?!

Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu će glumiti u glavnim ulogama u još ranije najavljenoj TV seriji pod nazivom Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar. Ipak nedavno je stigla vest koja je uznemirila one koji su radoznalo čekali projekat. Kako je tim serije trebalo da počne sa radom, strateška odluka stigla je od Fox TV-a.

Dilan Cicek Deniz ima nove prioritete?!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Fox TV, koja je prvo prikazivao seriju Gulumse Kaderine / Nasmeši se svojoj sudbini, a zatim i seriju Iyilik / Dobrota, odlučio je da finalizuje seriju Gulumse Kaderine zbog niske gledanosti.

Zbog ove serije, koja je završila u petoj epizodi, gledaoci su imali intenzivne reakcije na menadžment kanala. Pomisao da bi emitovanje serije Kusursuz Kiraci u letnjem periodu, kada je gledanost smanjena, moglo da izazove probleme, takođe je razlog odlaganja početka ove nove turske serije.

Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu čekaju da se sastanu sa publikom u ovom projektu u septembru, ali niko ne zna da li će tokom letnje pauze biti donete nove odluke.

U ovoj novoj TV seriji će kako je najavljeno biti ispričan odnos ljudi koji žive u stanu. Oboje glavnih glumaca biće na ekranu kao novinari koji rade za različite internet novine.

Izjava Dilan Cicek Deniz da ima neke projekte za letnji period govori da glumica do tada neće odmorati.

Mlada glumica je rekla: „Ima mnogo stvari. Ima jedan lep, sladak projekat za leto, ali ne mogu više da pričam”, i dodala da ne može da daje nikakve informacije.

Poznata glumica je izjavila da je 2022. bila dobra godina za nju i da nije napravila program za odmor za letnji period. U narednim danima i nedeljama saznaćemo i koji je to novi projekat u kom će se pojaviti Dilan.

NOVO - Nurgul Yesilcay najavila odmor ali i iznenađenje

By: TV Exposed