Nurgul Yesilcay najavila odmor ali i iznenađenje

Poznata glumica Nurgul Yesilcay prešla je dug put od kraja 90.-ih, kada se prvi put pojavila na ekranu sa svojom serijom. Kao jedna od priznatih, uspešnih i iskusnih turskih glumaca, godinama je glumila u mnogim TV serijama i filmovima, pojavljivala se na pozorišnoj sceni i privlačila pažnju različitim projektima.

Nurgul Yesilcay najavila odmor ali i iznenađenje

Foto Credits: RiriNano

Nakon Ikinci Bahar, glumica je stekla veliku slavu i popularnost sa TV serijom Asmali Konak. Od tada je narodski rečeno ispod mosta proteklo mnogo vode, odnosno prošlo dosta vremena. O njoj se godinama unazad pričalo sa produkcijama u kojima je učestvovala, dolazila je do izražaja svojim projektima i stekla mnoga priznanja.

Nurgul Yesilcay, koja je na ekran izašla sa najnovijom serijom Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha, sada se sprema da krene drugim putem kako bi procenila svoja iskustva u karijeri!

Posle serije Gulperi, na ekrane je sa velikim očekivanjima stigla i serija Fox TV Son Nefesime Kadar, ali nije bilo sve kako je očekivano i serija, koja je imala nisku gledanost u sezoni, oprostila se posle nekoliko epizoda.

Glumica je bila na sceni sa Afrom Saracoglu, jednim od uspešnih imena mlade generacije, u predstavi Jedna noć u baru.

Obožavaoci željno iščekuju kada će se Yesilcay vratiti na ekran nekom novom serijom, ali ona ima druge projekte! Nurgul Yesilcay je, odgovarajući na pitanja novinara na događaju kojem je prisustvovala, prvi put najavila da će narednih dana imati iznenađenja.

Glumica, koja će se odmarati tokom letnjih meseci, takođe je izjavila da će odmor nastaviti još 3 meseca i rekla: „Odmaraću se ovog leta veoma dobro. Dugo nisam bila na odmoru celo leto, uradiću to ovog leta” i skrenula je pažnju svojim rečima da je opreznija kada je u pitanju snimanje TV serija.

Ostaje da vidimo kakvo je to iznenađenje ova iskusna turska glumica pripremila za svoje fanove.

NOVO - Podrška iz inostranstva za seriju Senden Daha Guzel!

By: TV Exposed