Salih Bademci odbio ponude za snimanje albuma!

Turski glumac Salih Bademci je definitivno jedan od onih koji su obeležili seriju Kulup / Klub. Zbog uloge i znanja koje je pokazao u ovoj turskoj seriji, Salih je dobio i nešto drugačije ponude.

Salih Bademci odbio ponude za snimanje albuma!

Foto Credits: Hurriyet

Salih Bademci je pored nespornog glumačkog kvaliteta, u seriji Kulup koja je emitovana na Netflix digitalnoj platformi pokazao i sjajne glasovne sposobnosti. Glumac je mnoge iznenadio pa čak i oduševio pevanjem. Zbog toga su na njegovu adresu pristigle ponude da snimi kompletan album pesama. To je lično potvrdio i sam Salih. On ih ipak nije prihvatao.

Bademci je rekao da je pevanje potpuno druga profesija. Smatra da ne može da bude pevač, izlazi na nastupe i slično.

Voli glumu i to je njegova primarna profesija i velika ljubav. Lepi komentari o njegovom pevanju mu naravno prijaju, ali ništa više od toga. Ponude za snimanje albuma je odbio i dalje planira da se posveti glumi.

Pored pomenute serije Klub, Salih Bademci se pojavio u još 17 projekata. Glumio je Mehmeta u seriji Yalanci i Barisa u seriji Ilk Ve Son u toku prošle godine. Pored ovih serija pojavio se u TV projektima Kirmizi Oda, Istanbullu Gelin, Kiralik Ask, Ulan Istanbul, Zeytin Tepesi, Fatih i drugim.

Prvu ulogu imao je filmu In Bar 2007. godine.

NOVO - Poznat glumački kadar nove turske serije Masum ve Guzel / Nevina i lepa

 By: Milt-TV Exposed