U nedelju je finale serije Basim Belada / U nevolji

Nažalost, turska TV serija pod nazivom Basim Belada / U nevolji, koja se nedeljom uveče sastajala sa publikom na ekranu ATV-a, nije mogla da bude dugoročna produkcija.

U nedelju je finale serije Basim Belada / U nevolji

Foto Credits: DiziCentral

Potvrđena je vest o finalu ovog projekta koje će biti u petoj epizodi. Vest koja je razočarala mnoge.

Bilo je razočaravajuće što su ocene prve četiri epizode ​​serije Basim Belada / U nevolji bile veoma niske. Zajedno sa Keremcemom, Melih Ozturk je preuzela glavnu ulogu u ovom projektu.

Serija, koja ima i dramske i komedijske karakteristike, nažalost nije mogla da preživi jaku konkurenciju nedeljom uveče.

Keremcem je iznenađujuće učestvovao u seriji pod nazivom Gul Masali / Priča o ruži u letnjem periodu prošle godine. Život ove serije, koja se emitovala i na ATV-u, bio je kratak.

Razočarenje za glumca i fanove

Keremcem, koji se vratio muzičkim poslovima i napravio pauzu od setova tokom perioda pandemije, učestvovao je u dve različite serije od letnjeg perioda do ovog vremena. Međutim, ni serija Gul Masali ni projekat Basim Belada ne bi mogle imati veoma važno mesto u karijeri glumca. Obe serije, a pogotovo projekat U nevolji su razočarale.

Njegovi fanovi su već počeli da se pitaju o novim projektima poznatog glumca. S obzirom na kratko trajanje serije, verujemo da je glumac spreman da predje na drugi set, bez odmora. Naravno, zavisi od ponuda i njegove odluke…

Projekat TV serije pod nazivom Basim Belada oprostiće se od publike svojom 5. epizodom, koja će biti prikazana u nedelju, 2. aprila.

NOVO - Bližimo se kraju serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed