Novi korak u karijeri Pinar Deniz

Turska glumica Pinar Deniz je bila veoma popularno ime u prošloj sezoni. Sa serijom Yargi / Presuda sa temom prava koja se emituje na ekranima Kanala D, Deniz je takođe uhvatila priliku koju je dugo tražila na ekranu!

Novi korak u karijeri Pinar Deniz

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Pinar Deniz, koja je napravila iskorak u karijeri sa Vatanimom Sensinom, potom je napravila pauzu od ekrana.

Glumica, koja je u sezoni 2020. godine gostovala u TV serijama Menajerimi Ara i  Kirmizi Oda / Crvena soba, ponovo je podsetila publiku na sebe i počelo je da se priča o njenoj uspešnoj glumi. Iste godine bila je cenjena i za glumu u filmu Insanlar Ikiye Ayrilir snimljenom za digitalnu platformu BluTV, u kojem je igrala glavnu ulogu sa Burcu Biricik. Zatim se glumica, koja je glumila u Netfliksovoj seriji Ask 101 / Ljubav 101, koja je snimana dve sezone, vratila na ekrane serijom Presuda i dala život liku advokata Ceylin. Kaan Urgancioglu i ona, čije je partnerstvo bilo veoma uspešno u Ask 101, osvojili su mnoge nagrade i priznanja svojom glumom u ovoj TV seriji.

Iako je umorna od snimanja serije Yargi tokom cele sezone, glumica je počela da radi na seriji Avci / Lovac, koju priprema Disney Plus, za koji je ovog leta postala ambasador brenda, bez pauze.

Glumica koja će se pojaviti na Disney plusu sa veoma iznenađujućom ulogom, posebno za one koji je gledaju kao advokaticu Ceylin na televizijskim ekranima. Pinar, koja je dala život serijskom ubici u seriji Avci, umesto da ode na odmor u vrelim letnjim danima, preuzima ulogu u ovoj digitalnoj seriji, što će biti novi korak u njenoj karijeri.

Uz seriju Avci / Lovac, Pinar Deniz i Disney Plus će takođe imati priliku da dopru do gledalaca u različitim zemljama. Datum početka emitovanja ove serije na popularnoj digitalnoj platform će biti poznat u narednom periodu.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Onur Seyit Yaran ima ozbiljne planove za nastavak karijere

By: TV Exposed