Onur Seyit Yaran ima ozbiljne planove za nastavak karijere

Onur Seyit Yaran, koji je sa manekenstva prešao na glumu, uživa u uspehu koji je postigao nakon TV serije Kardeslerim / Moja braća. Talentovani glumac, koji je ciljao i cilja projekte u inostranstvu, dao je intervju jednom španskom TV kanalu.

Onur Seyit Yaran ima ozbiljne planove za nastavak karijere

Foto Credits: Antena TV

Dvadesetsedmogodišnji Onur Seyit Yaran stekao je ime na takmičenju Najbolji model Turske 2016. godine. Sledeće godine je napravio prvi korak u glumi i učestvovao u TV seriji Kalk Gidelim, emitovanoj na TRT 1. Nakon toga, mladi glumac je igrao lik Enesa u TV seriji Vuslat, koja je takođe emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1.

Onur Seyit Yaran je najveći uspeh u svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri ostvario sa njegovom trećom serijom, projektom Kardeslerim / Moja braća. Svoj kvalitet u glumi Onur je pokazao sa likom Doruka, kojeg je igrao u TV seriji Moja braća koja se emituje na ATV TV-u. Njegovo ime je postalo zapaženo širom sveta nakon uspeha ove serije.

Ovaj mladi i veoma talentovani glumac je nedavno snimao za najveći španski TV kanal Antena. Tim Antene je intervjuisao i snimio Onura Seyita Yarana. Ovaj intervju je bio važan korak u cilju uspešnog glumca, koji je vezan za rad u inostranstvu.

TV serija Kardeslerim, u kojoj Onur igra jednu od glavnih uloga, privlači veliku pažnju posebno u zemljama Latinske Amerike.

Stoga, zgodni glumac ima ogromnu bazu obožavatelja u ovim zemljama. Onur je, kao i Can Yaman i Kerem Bursin, usmerio svoju metu kada su u pitanju novi poslovi u inostranstvo.

Onur Seyit Yaran, koji je izjavio da je nedavno počeo da uči španski, svoj cilj je objasnio sledećim rečima:

„Sada je moj cilj Španija. Učim španski. Želim da glumim u toj zemlji. Želim da budem u španskom bioskopu. Moj rad za ovo je već počeo. Planiram da idem u Španiju ovog leta. Hoću da bolje naučim kulturu tamo, želim bolje da govorim jezik.”.

NOVO - Nada za seriju Duy Beni / Čuj me!

By: TV Exposed