Nada za seriju Duy Beni / Čuj me!

Treba napomenuti da je svojom pričom veliku pažnju privukla turska serija Duy Beni / Čuj me, koja se četvrtkom uveče emituje na kanalu Star TV, iako nije dobro debitovala. Očekivalo se da će serija, u kojoj su Rabia Soyturk i Caner Topcu kao novi serijski par, ostvariti znatno bolje rezultate.

Nada za seriju Duy Beni / Čuj me!

Foto Credits: IMDB

Niske ocene u prvoj epizodi bile su nešto bolje u drugoj epizodi. Gledaoci takođe dele komentare na društvenim mrežama poput „Dobro rastemo, nastavićemo ii z nedelje u nedelju ići još više“. Helin Kandemir, jednog od mladih talenata, možemo gledati u seriji Duy Beni u kojoj se nalaze i značajna imena kao što su Berk Hakman, Ege Kokenli, Durul Bazan i Murat Daltaban.

Takođe je bilo značajno što je sa drugom epizodom serije Čuj me, projekat bio drugi u total kategoriji rejtinga. Ove sezone gledanost TV serija je tokom leta toliko opala da se ne čini mogućim dostići visoke stope ostvarene prošle sezone.

U ovom ambijentu i uspon serije Duy Beni / Čuj me veoma raduje publiku.

Ova nova turska serija je svojom drugom epizodom uspela da postane znatno zapaženija, što je trend za koji se fanovi serije nadaju da će biti nastavljen.

Osim drugog mesta u total kategoriji rejtinga, serija, odnosno njena druga epizoda koja je bila četvrta u AB, zauzela je peto mesto u ABC1 kategoriji.

View this post on Instagram

A post shared by DUY BENİ (@diziduybeni)

NOVO - Kerem Bursin i Španija - novo poglavlje!

By: TV Exposed