Hande Ercel – nova ljubav ili lažna vest?!

Da li je Hande Ercel ostavila Kerema Bursina za milionera?! Informacije o navodno novoj vezi najpopularnije turske glumice su preplavile turske društvene mreže i medije!

Hande Ercel – nova ljubav ili lažna vest?!

Foto Credits: Haberler

Nakon pomalo kontraverznog raskida sa Keremom Bursinom, koji nikada nije potvrđen od strane para, Hande Ercel se okrenula poslu. Ova talentnovana turska glumica je potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platfromom za novu seriju. Njena nova serija će biti emitovana na ovoj platformi naredne godine.

Fanovima turske glumice njen privatan život je podjednako važan kao i posao. Krajem prošle godine, Hande Ercel je postala zaštitno lice Atasay brenda nakita. Novinari su tada zabeležili nekoliko fotografija Hande i vlasnika tog brenda Atasaya Kamera. Tada je Hande još uvek bila sa Keremom i demantovala vesti o navodnom raskidu.

Međutim, kada je raskid postao gotovo pa izvestan, frustrirani fanovi su iskalili bes na glumici i krenula je priča da je Ercel ostavila Bursina zbog bogataša, upravo gospodina Kamera.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Dobro poznata novinarka Birsen Altuntas je na zahtev svojih pratilaca sprovela pravu malu „istragu“ i kako ona tvrdi ne postoje osnove za tako nešto. Hande Ercel i gospodin Kamer nisu u vezi, njihov odnos je striktno poslovan. Njih dvoje nisu ni snimljeni privatno zajedno od strane paparaca, niti iz bilo kojih drugih izvora postoje neki dokazi o njihovoj vezi.

Stiče se utisak da je u pitanju još jedna lažna vest.

NOVO - Poznat glumački kadar nove turske serije Masum ve Guzel | Nevina i lepa

By: Milt-TV Exposed