Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu u seriji Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Stigle su nove vesti iz sveta turskih TV serija. Nove informacije će obradovati fanove Serkana Cayoglua i Ayce Aysin Turan.

Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu u seriji Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Foto Credits: Haberler

Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu preuzeće glavne uloge u novoj TV seriji pod nazivom Yanik Ulke / Spaljena zemlja. Poznato je i to da će ova serija za čiju je produkciju zadužena kompanija Surec Film biti emitovana na Fox TV-u.

Nakon što je bila odsutna neko vreme iz TV serija, Ayca Aysin Turan je postigla dogovor i potpisala ugovor za ovaj novi projekat. Nakon kraće pauze, glumica otpočinje priprema za njen lik u ovoj novoj TV seriji koja će privući po svemu sudeći dosta pažnje. Poznato je i to da se lik kojeg će Ayca tumačiti u seriji zove Sevda.

Njen partner u seriji će biti Serkan Cayoglu. Serkan će u ovom projektu oživeti lik po imenu Kerem.

Serija Yanik Ulke / Spaljena zemlja je već privukla dosta pažnje najavom da će biti snimana i u Crnoj Gori. Prve scene će se snimiti upravo u Crnoj Gori a ceo set će se kasnije preseliti u Tursku.

Gonca Vuslateri takođe u seriji

Potvrđena je i informacija da se Gonca Vuslateri vraća na TV ekrane ovim projektom. Nakon što je odbijala nekoliko zapaženih projekata, Gonca je odlučila da je serija Yanik Ulke dobar izbor za nju.

Ona će u radnji nove turske serije Spaljena zemlja tumačiti lik Fikriye, Keremove sestre (lika kog tumači Serkan Cayoglu).

Snimanje nove turske TV serije Yanik Ulke / Spaljena zemlja će početi sredinom jula meseca ove godine.

NOVO - Baris Arduc i Gupse Ozay o njihovoj kćerci

By: TV Exposed