Da li ste gledali seriju Vuslat | Povezanost?!

Vuslat | Povezanost (2019–2020) je turska TV serija koja spaja elemente akcije, drame i romantike.

Da li ste gledali seriju Vuslat | Povezanost?!

Radnja serije Vuslat | Povezanost se vrti oko Aziza, menadžera holdinga koji su osnovali njegovi roditelji.

Njegov život i samopouzdanje počinju da se preispituju od trenutka kada se zaljubi u Feride. Feride živi mirnim životom sa svojim ocem, maćehom i braćom i sestrama.

Glavne uloge u seriji Vuslat tumače:

Kadir Dogulu kao Aziz Korkmazer, Devrim Ozkan kao Feride Caglar i Mehmet Ozgur kao Salih Koluber. Ostali članovi glumačke ekipe uključuju Umit Kantarcilar kao Kerem Saltuk, Pelin Uluksar kao Nehir Erdem, Gamze Suner Atay kao Hasibe Caglar, Baran Bolukbasi kao Firat Caglar, Serra Pirinc kao Ceylan Caglar, Erdem Akakce kao Meczup Abdullah, Murat Karasu kao Faik Caglar.

Tu su još i Osman Alkas kao Tahsin Korkmazer, Gozde Kaya kao Sultan Korkmazer, Ozcan Varayli kao Cakal Necmi, Nurhan Ozenen kao Perihan Korkmazer, Hikmet Kormukcu kao Madam Aneta, Sennur Nogaylar kao Gulten Sahin, Mert Karabulut kao Yalcin Kaya, Basak Kaya kao Emine Dilbaz.

Radnja serije

Aziz je jedini menadžer holdinga koji su osnovali njegov otac i njegova majka. Od trenutka kada se zaljubio u Feride, počeo je da dovodi u pitanje sebe i svoj život. Ali ima mnogo toga da se preda nekome na poziciji Aziza. Feride živi miran život sa svojim ocem, maćehom, braćom i sestrama. Ona vodi krojačku radnju koju je otvorila sa Faikom Suheilom, ali ne može pratiti neiscrpne zahtjeve Hasibea i troškove djece. Feride počinje da radi u butiku kako bi pomogla svom ocu. Tako otac i kćerka pokušavaju da održe kuću. Feride je svedok ubistva koje je Aziz počinio jedne noći. Ona je odlučna da slučaj prijavi policiji. Međutim, Feride saznaje da je njen brat Firat takođe bio uključen. Aziz je dovoljno jak da zgazi ovu devojku kao bubu. Ali Feride ne zna šta da radi. U ovom mešovitom procesu, Aziz će se zaljubiti u Feride; Iako Feride privlači Aziz, njen ponos će je sprečiti da se približi Azizu. Nakon što prihvate njihovu ljubav, suočit će se s tom nemogućnošću.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan u novoj seriji Hayat Hirsizi!

By: TV Exposed