Otkriveni prvi detalji radnje nove turske serije Iki Yabanci / Dva stranca

Snimanje nove turske serije pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca počeće naredne nedelje. Zna se da će glavne uloge u seriji tumačiti Burak Deniz i Hande Ercel, a evo i šta je još poznato oko ovog projekta.

Otkriveni prvi detalji radnje nove turske serije Iki Yabanci / Dva stranca

Foto Credits: DiziCentral

Pripreme za novu TV seriju Iki Yabanci / Dva stranca su nastavljene. U pitanju je projekat koji priprema kompanija Tims&B za Fox TV. Od ranije je poznato i to da će glavne uloge u ovoj novoj turskoj TV seriji tumačiti Hande Ercel i Burak Deniz.

Snimanje kadrova na ovom projektu počeće početkom naredne nedelje, dakle sredinom marta. Na poziciji režisera je Neslihan Yesilyurt, a scenario za ovaj projekat piše Ethem Ozisik. Priču za seriju po kojoj Ethem piše scenario su napisali Onur Sener i Lokman Maral.

Hande kao Leyla, Burak kao Kenan

Poznati su i detalji radnje ove nove turske serije. Hande Ercel će u seriji tumačiti lik Leyle, koja je tužilac i koja dolazi u Istanbul iz mesta Mus da poseti svoje roditelje ali i istraži ubistvo eminentnog biznismena. Uloge njenih roditelja će tumačiti Gulcin Hatihan koja će glumiti Sahinde i Feridun Duzagac koji će oživeti lik Resata.

Burak Deniz će u seriji Iki Yabanci / Dva stranca glumiti poznatog novinara Kenana Ozturka. Kenan i Leyla će se sresti u tom slučaju ubistva koje se dogodilo u šumi i tu počinje zaplet za ova dva lika, koji će biti zaista specifični. Poznato je i da će Cem Davrat tumačiti lik Kenanovog oca, koji se zove Turan.

Ukoliko sve bude išlo kako treba, novu seriju Iki Yabanci u kojoj će glavne uloge tumačiti Hande i Burak bi mogli krajem aprila gledati na Fox TV-u. U narednom periodu biće još dosta informacija vezanih za ovaj projekat, koji već privlači dosta pažnje.

View this post on Instagram

A post shared by Cem Davran (@cemdavran)

NOVO - Da li će Devin osvetiti Nalan?!

By: TV Exposed