Evo kada počinje nova turska TV serija Kara Tahta / Tabla

Kara Tahta ili u prevodu Tabla je nova turska TV serija koja uskoro kreće sa emitovanjem. Potvrđen je i datum premijere ovog projekta.

Evo kada počinje nova turska TV serija Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: Haberler

Kara Tahta / Tabla je novi projekat koji se radi u produkciji kompanije US Yapim. Serija se snima u Istanbulu i biće emitovana na kanalu TRT 1.

Prema prvim informacijama, radnja ove nove TV serije će pratiti živote profesora u školi. Detaljniji opis radnje će biti poznat u danima koji slede. Ono šta se sa sigurnošću zna je to da će glavne uloge tumačiti Furkan Andic i Miray Daner. Pored njih u seriji će glumiti Onur Durmaz, Cengiz Bozkurt, Nizam Namidar, Cicek Diligil, Taylan Meydan i drugi.

Otkriven je i datum premijere ove nove turske serije. Serija će biti emitovana sredom, a prva epizoda će biti prikazana 30. marta, dakle već za tri nedelje.

Serija Kara Tahta / Tabla jedna je od tri nove koje se pripremaju za nacionalni TV kanal TRT1. Pored ovog projekta, gledaoci nacionalnog kanala će moći da gledaju seriju Kasaba Doktoru / Gradski doktor, u kojoj glavnu ulogu tumači Ozan Akbaba i koja se već snima i seriju Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja je u fazi pripreme.

Koji od ova tri projekta će biti najuspešniji ostaje da vidimo. Ono što je sigurno da nas pored ove tri serije kanala TRT1 očekuje i dosta novih serija koje će biti emitovane na drugim kanalima.

NOVO - Pitanje o seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život koje sve muči!

By: Milt-TV Exposed