Teoman Kumbaracibasi napustio seriju Destan / Legenda

U turskoj istorijskoj seriji Destan / Legenda nas u narednom periodu očekuju promene u glumačkom kadru. Glumačku ekipu je napustio i jedan glumac koji je imao zapaženu ulogu do sada.

Teoman Kumbaracibasi napustio seriju Destan / Legenda

Foto Credits: Internet Haber

Od serije Destan / Legenda oprostio se Teoman Kumbaracibasi. On je završio svoj deo posla u ovom projektu. Podsećamo, on je u seriji imao zapaženu ulogu i glumio je Balamir Bega. U pitanju je bila njegova četrdeseta uloga u glumačkoj karijeri. Zaista impresivan podatak.

Teoman Kumbaracibasi je rođen 18. oktobra 1971. godine u Argentini. Pre serije Destan, radio je u još jednom istorijskom projektu kompanije Bozdag Film. Glumio je lik Kare Samana Togaya u i dalje veoma popularnoj TV seriji Kurulus Osman. Pre ovih projekata imao je uloge u serijama 10 Bin Adim, Dogdugun ev Kaderindir, Bir Deli Ruzgar, Avlu, Fi, Vatamin Sensin i drugim.

Starije generacije ga znaju kao Yamana iz serije 1001 noć.

Glumac je sada slobodan pri izboru novog posla. S obzirom na njegovu reputaciju i veliko iskustvo nema dileme da je već sada dobio veliki broj ponuda za nove uloge. U narednom periodu možemo očekivati vesti o njegovom novom projektu u karijeri.

NOVO - Prvi milion za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

By: Milt-TV Exposed