Prvi milion za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Snimanje nove turske serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je otpočelo ove nedelje. O seriji se već dosta toga zna, a projekat je ostvario i prvi milion.

Prvi milion za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Foto Credits: Karar

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo od same najave da će projekat biti sniman privlači dosta pažnje. Jedan od glavnih krivaca za to je glavni glumac Cagatay Ulusoy. Projekat je najavljen kao televizijska serija od 13 epizoda u jednoj sezoni. Međutim, usled velikog budžeta i nemogućnosti kanala TV8 da to sve finansira, dogovor je raskinut. Neko vreme nije bilo poznato šta će biti sa serijom.

Ipak i to je brzo rešeno, pa je postignut dogovor sa digitalnom platformom Netflix. Serija će biti emitovana na toj digitalnoj platformi, a u međuvremenu došlo je i do promene glavne glumice. Ulusoyeva partnerka na sceni je trebala da bude Alina Boz.

Nakon promene platforme na kojoj će serija Suslu Korkuluk biti emitovana, promenjena je i glavna glumica. Sada će uz Cagataya u seriji glumiti sjajna Esra Bilgic.

Interesovanje za seriju raste iz dana u dan. Tim scenarista vredno vrši promene uzrokovane promenom formata epizoda. Tako da će sada umesto jedne sezone od 13 epizoda, biti snimljeno tri ili četiri sezone epizoda ovog projekta koje će trajati kraće nego TV epizode.

Kao dokaz velikog interesovanja za seriju govori i podatak sa Youtube-a. Prva video najava turske serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je sakupila preko milion pregleda. Ovo je zaista sjajan rezultat imajući u vidu da su prvi kadrovi serije snimljeni tek pre nekoliko dana i da serija neće ni početi u skorije vreme.

NOVO - Ilayda Alisan i Burak Yoruk u novoj romantičnoj komediji

By: Milt-TV Exposed