Ilayda Alisan i Burak Yoruk u novoj romantičnoj komediji

Sjajne vesti za fanove turskih romantičnih TV serija. Očekuje nas novi projekat pod nazivom Bir Yaz Dizisi ili u doslovnom prevodu Letnja serija.

Ilayda Alisan i Burak Yoruk u novoj romantičnoj komediji

Foto Credits: Internet Haber

Ilayda Alisan i Burak Yoruk će u narednom periodu raditi na novom projektu, odnosno novoj TV seriji. Televizijski kanal D nije uspeo da ostvari određene dogovore sa velikim produkcionim kompanijama, pa su iz „pepela“ podigli sopstvenu TV produkciju. Kompanija Ic Yapim je ponovo pokrenuta i  već uveliko priprema novu seriju u kojoj će glavne uloge tumačiti Ilayda i Burak. Naziv nove serije je Bir Yaz Dizisi / Letnja serija.

Kao što sam naziv serije govori, u pitanju je romantična letnja televizijska serija. Radnja ovog projekta će doneti priču o mladom glumcu i devojci koja pokušava da se bavi glumom, odnosno i dalje traži svoj put u svetu glume. Sudbina će ih dovesti na zajednički projekat, odnosno snimanje letnje romantične komedije.

Režiser na ovom projektu će biti Serdar Gozelekli, dobro poznat po svom radu na projektima Bizim Hikaye, Baht Oyunu i drugim. Scenario pišu Baris Erdogan i Ilker Arslan.

Tokom leta nas dakle očekuje nova letnja romantična komedija, a ostaje da vidimo koliko uspešna će biti.

NOVO - Serkay Tutuncu u novoj TV seriji Kiraci / Stanar

By: Milt-TV Exposed