Serkay Tutuncu u novoj TV seriji Kiraci / Stanar

Serkay Tutuncu, koji je igrao ulogu bliskog prijatelja glavnog lika u seriji Bay Yanlis jednoj od najpopularnijih TV serija u 2020. godini, izabrao je da internet projekat umesto televizije u novoj sezoni.

Serkay Tutuncu u novoj TV seriji Kiraci / Stanar

Foto Credits: IMDB

To možda ni ne čudi, s obzirom da je njegov prošli TV projekat, serija Masumiyet koja je emitovana prošle godine, opstala samo trinaest epizoda. Mladi glumac trenutno glumi u internet seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi, u režiji Altana Donmeza, u produkciji kompanije NG Medya, snimljenoj za BeinConnect, a u kojoj se pojavljuju mlada glumačka imena kao što su Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu i drugi.

Međutim, Serkay Tutuncu će se uskoro vratiti na TV ekrane. Kako sada stvari stoje, Serkay će tumačiti ulogu u seriji Kiraci / Stanar, u kojoj će glavnu ulogu igrati Dilan Cicek Deniz. Zbog rasporeda rada ovog  glumca u seriji Hayaller ve Hayatlar, bilo je neizvesno da li će glumiti u seriji Kiraci ili ne.

Prema poslednjim bekstejdž informacijama, mladom glumcu je prilagođen radni raspored i pridružio se glumačkoj ekipi nove televizijske serije.

Biće to šesta uloga u karijeri ovog mladića. Pre serije Hayaller ve Hayatlar, glumio je u TV serijama Masumiyet, pomenutoj Bay Yanlis, Afili Ask i Insanlik Sucu.

NOVO - Solidan početak nove turske serije Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed