Fahriye Evcen otkriva više o sebi

Poznata glumica Fahriye Evcen neko vreme pojavljuje se samo u reklamama. Odlučivši da na trenutak predahne od karijere zbog pandemije, glumica za sada ne namerava da bude u seriji. To će učiniti kada se uslovi poboljšaju, jer joj setovi veoma nedostaju. Glumica je rekla, „Toliko mi nedostaju setovi i ne želim da predugo čekam ovaj ...

Fahriye Evcen otkriva više o sebi

Poznata glumica Fahriye Evcen neko vreme pojavljuje se samo u reklamama. Odlučivši da na trenutak predahne od karijere zbog pandemije, glumica za sada ne namerava da bude u seriji. To će učiniti kada se uslovi poboljšaju, jer joj setovi veoma nedostaju.

Glumica je rekla, „Toliko mi nedostaju setovi i ne želim da predugo čekam ovaj put. Želim da to bude najprikladnije i što pre “ i objavila svojim fanovima na svom instagram nalogu da još nije imala projekat, ali da želi da se vrati.

Pojavio se još jedan detalj o slavnoj glumici. Rekavši da se oseća kao da pripada nebu, Fahriye Evcen ne krije interesovanje za astronomiju.

Glumica, za koju je takođe poznato da obožava prirodu, rekla je: „Svaki kutak prirode mi je kao„ dom “, ali kad noću gledam nebo, osećam da mu pripada. Osećaj večnosti me privlači u sjaj meseca i zvezda. ”

By: TV EXposed

NOVO-Sabahat Akkiraz očarala pesmom Suriye’den Çıktım u seriji Cukur(VIDEO)

NOVO-Poruka autora “Kirmizi Oda”