Serija Yali Capkini na sjajan način završila godinu!

Serija Star TV-a Yali Capkini, u kojoj glume Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir i Cetin Tekindor, privlači veliku pažnju od dana kada je emitovana i ostavila je traga u sezoni svojom gledanošću, kao i na vrhu liste.

Serija Yali Capkini na sjajan način završila godinu!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini koju potpisuje OGM Pictures bila je na ekranu sa svojom 15. epizodom uveče 30. decembra. Sledećeg dana, pošto je bila Nova godina, gledali smo drugačiju priču zbog značaja i važnosti dana u seriji. U priču je uvrštena i proslava Nove godine kako bi odgovarala ovom prazniku.

Privatna zabava održana je u planinskoj kući gde je Ferit odveo Seyran iz kuće njenog oca. Cela porodica Seyran i Ferit, kao i zaposleni u vili, prisustvovali su zabavi. Dok je za velikim stolom za kojim su bili prisutni svi važni likovi u seriji upućena poruka jedinstva i zajedništva, Halis Aga, kojeg igra Cetin Tekindor, nastavio je porukom da želi da se zaboravi sve, da se zaboravi ogorčenost , i da se svi ponovo povežu jedni sa drugima prilikom ulaska u novu godinu. Veliku pažnju publike privukla je epizoda u kojoj je pred Novu godinu uređena cela bašta i kuća, napravljeni posebni ukrasi za noćenje i stvorena svetlucava atmosfera!

Obarajući rekord gledanosti svake nedelje, i obarajući sopstveni rekord, serija Yali Capkini ostavila je trag u noći, godini i nedelji sa poslednjom epizodom 2022. godine! Serija je postala najgledanija TV serija dana u kategorijama Total, AB i ABC1 sa svojom epizodom emitovanom 30. decembra uveče, ali pravo iznenađenje je bila ocena rejtinga koju je dobila! Serija Yali Capkini uspela je da dobije najbolju ocenu u poslednjih nekoliko godina, povećavši njen rejting na 15 u total kategoriji!

NOVO  - Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama 2022. godine

By: TV Exposed