Evo kada počinje nova turska serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Ovog leta očekuje nas veliki broj novih turskih serija. Većina njih biće romantične komedije, a među njima se ističe projekat Senden Daha Guzel.

Evo kada počinje nova turska serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Foto Credits: Internet Haber

Stigle su i nove zvanične informacije o ovoj seriji, a tu je i video najava samog projekta. Objavljen je datum izlaska nove serije koja će se emitovati na turskom Fox TV-u, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Ceo projekat se radi u produkciji Gold filma, odnosno Faruka Turguta, u režiji Deniz Kolosa i po scenariju Ayse Uner Kutlu.

Projekat je u startu privukao pažnju i glumačkim kadrom, odnosno izborom glavnih glumaca. Serija, u kojoj glavne uloge igraju Cemre Baysel i Burak Celik, sastaće se sa publikom Fox TV, premijerno u utorak, 7. juna. Objavljen je i trejler nove serije, a iz komentara na društvenim mrežama primećeno je da je dugo očekivana romantična humoristična serija ponovo obradovala publiku.

Prva video najava romantične komedije, koja dolazi da razveseli gledaoce tokom leta na TV ekranima, sinoć se susrela sa publikom, a na društvenim mrežama uveliko se pričalo i priča o kompatibilnosti dve glavne uloge.

Evo i pomenute najave nove turske serije Senden Daha Guzel.

NOVO - Nastavljen rad na nastavku filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika

By: TV Exposed