Nastavljen rad na nastavku filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika

Stigla je potvrda već najavljenih lepih vesti za fanove filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. Rad na novom, odnosno drugom delu filma je zvanično otpočeo!

Nastavljen rad na nastavku filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika

Foto Credits: IMDB

U okviru kompanije Lanistar Medya, tačnije u njihovoj produkciji radi se na nastavku turskog filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, čiji je prvi deo emitovan na Netflixu i pokupio dosta simpatija. Vrlo brzo nakon emitovanja prvog dela, odobreno je i snimanje nastavka ovog turskog filma. U filmu glavne uloge tumače Demet Ozdemir i Sukru Ozyildiz. Ispričana je jedna zanimljiva ljubavna priča, kroz mnogo šaljivih elemenata, a sada svi sa nestrpljenjem očekuju nastavak.

Ekipa će se na setu drugog dela filma Ask Taktikleri okupiti u julu mesecu. Došlo je i do promene režisera. Za prvi deo je bio zadužen Emre Kabakusak, dok će na drugom delu raditi Kivanc Baruonu. Scenario za nastavak ovog popularnog filma piše Pelin Karamehmetoglu.

U narednom periodu znaćemo i glumački kadar drugog dela. S obzirom da je Demet Ozdemir potpisala ugovor za film, sa Netflix digitalnom platformom pre nego što je postala deo digitalne platforme Disney Plus, očekuje se da će se ona pojaviti i u nastavku.

Zvanične informacije o glumcima, ali i radnji u novom delu filma Ljubavna taktika će biti poznati u danima koji slede.

NOVO - Selin Yeninci dobila višeminutne ovacije na Festivalu u Kanu!

By: TV Exposed