Novi lik u seriji Yargi / Presuda koji će privući dosta pažnje

Svaka nova epizoda serije Yargi / Presuda) koja se nedeljom uveče emituje na ekranu Kanala D, prolazi sa uzbuđenjem.

Novi lik u seriji Yargi / Presuda koji će privući dosta pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Scenaristkinja projekta Sema Ergenekon nikada nije izneverila uzbuđenje priče od početka, a to je veoma težak zadatak. 46. ​​epizoda serije Presuda je iza nas, ali milioni se pitaju za sledeću nedelju, odnosno novu epizodu i šta nas to čeka. Osigurati ovu situaciju i demonstrirati kontinuitet je ključ uspeha.

Postoji novi lik u seriji Yargi / Presuda o kome će svi mnogo pričati u narednim epizodama. U seriji ćemo gledati priču o Jektinom sinu koji se zove Omer. Lik Omera postaće neko o kome će svi pričati u narednim epizodama ove turske serije i koje će privući dodatnu pažnju. Postavljeno je i logično pitanje, dakle, ko igra lik Omera?

Odgovor je - talentovani glumac, Dogac Yildiz, koji se upravo pridružio TV seriji Yargi. Mladi glumac je ranije privukao veliku pažnju likom Jigita u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Dogac Yildiz, koji je već dugi niz godina na snimanjima i igrao je različite uloge u mnogim projektima, prošle sezone je učestvovao na setovima sa likom po imenu Cemal u TV seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona.

Počevši od 47. epizode ​​serije Yargi / Publika, publika će početi da priča o liku Omera i upoznaće se sa talentima Dogaca Yildiza.

NOVO - Gozde Turker u novoj seriji

By: TV Exposed