Kerem Bursin operisan!

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turski glumac Kerem Bursin. U pitanju je informacija koja je malo i zabrinula njegove fanove, ali nema razloga za brigu

Kerem Bursin operisan!

Foto Credits: Haberler

Kerem Bursin je jedan od najpopularnijih turskih glumaca mladje generacije. Glumac ima veliku bazu fanova koji željno iščekuju njegove nove projekte. U medjuvremenu stigla je vest koja je pomalo zabrinula armiju fanova ovog popularnog turskog glumca. Kerem Bursin je operisan. Informacija je potvrdjena ali nema razloga za brigu.

Tokom kontrolnog pregleda, Keremu je dijagnostifikovana diskus hernija i procenjeno je da je najbolje rešenje za ovaj problem operacija. Intervenciju koja je uspešno izvršena je sproveo doktor Cagatay Ozturk. Kerem Bursin je potom pušten na kućno lečenje pa će nakon kraće pauze brzo početi da radi.

Stižu novi projekti

Bursin je potpisao ugovor sa kompanijom Ay Yapim pa će u narednom periodu imati zgusnut raspored snimanja. Kerem Bursin će prema informacijama koje dolaze iz Turske raditi i na jednoj TV seriji kao i na nekim projektima za digitalne platforme. U narednom periodu saznaćemo više o projektima u kojima će se ovaj popularni glumac pojaviti.

Podsećamo, Kerem je poslednji put na TV ekranima bio sa serijom Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata u kojoj je tumačio glavnu ulogu sa Hande Ercel.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Serija Ego ima prostora da razvije zanimljivu priču

By: TV Exposed