Serija Ego ima prostora da razvije zanimljivu priču

Treća epizoda turske TV serije Ego, koja je počela da se prikazuje na Fox TV-u, emitovana je 5. marta uveče.

Serija Ego ima prostora da razvije zanimljivu priču

Foto Credits: IMDB

U seriji Ego u kojoj glavne uloge preuzimaju Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, pred publikom se pojavljuju kao Erhan i Sibel. Oni su istaknuta imena serije kao dvoje ljudi koji će verovatno započeti vezu sa neočekivanom prosidbom kada su oboje u potpuno različitim životima, odnosno žive potpuno drugačijim načinom života.

Niko ne zna šta se tačno dogodilo između Sibel i Erhana za tri dana koja su čuvali u tajnosti! Međutim, stvari su krenule drugačije kada bude prihvaćena ponuda koja je data. Dok je Erhan sanjao o braku, bilo je stvar radoznalosti šta planira Sibel, koja je ponudila paru novac, znajući da je Erhan u velikim dugovima.

Saznalo se da je za Sibel, koja je kćerka bogate porodice, gotovo nemoguće da ima dete zbog zdravstvenih problema. U ovom procesu, potreba Elif i Erhana za novcem i promena života sa Sibelinom ponudom paru otkrili su priču o dobrovoljnoj prevari u seriji.

Bliskost Erhana i Sibel

Na kraju, kada su Erhan i Sibel bili zajedno tokom ova tri dana, a Elif se nije složila, ali je na kraju ovog procesa Erhan osetio da je bliži Sibel i zbližio se sa njenom bratom Tuncayom, što je takođe narušilo ravnotežu odnosa u seriji Ego.

Neki smatraju da će Elif imati vezu sa Tuncayom kako bi izazvala ljubomoru nakon što se intimnost između Sibel i Erhana postepeno povećava. Kako će se i šta dešavati ostaje da vidimo. Sve u svemu ima dosta prostora da ova turska serija privuče gledaoce i razvije zanimljivu priču.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Kaan Tasaner u TV seriji Basim Belada / U nevolji ponovo kao grub momak!

By: TV Exposed