Kaan Tasaner u TV seriji Basim Belada / U nevolji ponovo kao grub momak!

Poznati glumac Kaan Tasaner ponovo je izašao pred svoje obožavaoce sa TV serijom Basim Belada / U nevolji, koja se nedeljom uveče emituje na ekranima ATV-a.

Kaan Tasaner u TV seriji Basim Belada / U nevolji ponovo kao grub momak!

Foto Credits: Haberler

Keremcem, Merih Ozturk i Kaan Tasaner su u glavnim ulogama u seriji Basim Belada / U nevolji čija je prva epizoda objavljena i nisu našli ono što su očekivali kada je u pitanju gledanost.

Kaan, koji igra lik po imenu Cagdas Varli, pojaviće se na ekranu kao potpuno drugačiji čovek, veoma stran svom njemu. Sigurni smo da će Kaan Tasaner imati emocionalne teškoće u nasilnim scenama lika Cagdasa, koji je nemilosrdna osoba.

Glumac, koji ipak veoma uspešno igra takve grube uloge, pojaviće se kao negativac priče sa svojim likom Cagdas, koji se teško smiri kada se naljuti.

Izvesno je da će Kaan Tasaner iskoristiti svoje iskustvo u mnogim dosadašnjim akcionim serijama, u surovosti lika, koji na ekranu doživljava zbrku emocija.

Veliki broj kvalitetnih projekata

Kaan Tasaner, koji je bio popularan sa likom Erdogana Yasarana u TV seriji Fatmagul’un Sucu Ne, bio je među nezaboravnim sa likom Serefa u seriji Kuzey Guney / Sever Jug. Glumac, koji je igrao veoma različite likove u istorijskim projektima kao što su Mehmetcik Kutul Amare, Dirilis Ertugrul i Uyanis Buyuk Selcuklu, uglavnom preferira uloge grubih momaka.

Glumac, kojeg smo gledali kao Merta u seriji Gecenin Ucundi / Na kraju noći pre TV serije Basim Belada, sada dolazi na ekran sa potpuno novom serijom na ekranu ATV-a.

NOVO - Ahsen Eroglu uz Cagataya Ulusoya u novoj seriji Kubra

By: TV Exposed