Oproštaj od serije Aile | Porodica

Serija kompanije Ay Yapim pod nazivom Aile | Porodica, koja se emitovala na Show TV-u i o kojoj se mnogo priča od prvog dana emitovanja sa svojom veličanstvenom glumačkom postavom i originalnim scenarijem, sinoć se oprostila od publike svojom 30. epizodom.

Oproštaj od serije Aile | Porodica

Foto Credits: IMDB

Serija Aile, u kojoj su se Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya vratili na TV ekrane posle mnogo godina, impresionirala je široku publiku.

Veoma je cenjena i priča u seriji, u kojoj su dvoje uspešnih glumaca pokazali dobar sklad. Široku podršku publike na društvenim mrežama dobila je i serija Aile | Porodica, koja je postigla dobru gledanost i koja je zabeležena kao delo koje će se godinama pamtiti u svetu turskih TV serija.

Dok je poslednja epizoda završena srećnim krajem, u kojoj su Aslan i Devin izgradili život o kome su sanjali, a Soykanovi su sve loše dane ostavili iza sebe, serija je svojim impresivnim scenama dobila oduševljene komentare publike.

Dobri utisci

Haštag #AileVeda ostao je na TT listi otprilike 9 sati, a #AsDev je ostao na TT listi otprilike 1 sat.

Dok je originalni scenario  serije Aile napisao Hakan Bonomo, režirali su je Ahmet Katiksiz i Gokcen Usta.

U TV seriji Aile | Porodica u kojoj su glumili Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, Tatlituga i Sarikayu su pratili Nejat Isler, Canan Erguder, Umutcan Utebay, Yusra Geyik, Alper Cankaya i drugi.

Sa vrednim imenima u 30 epizoda, projekat Aile je svojom glumačkom ekipom i pričom zauzeo svoje mesto među nezaboravnim TV serijama.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Kada će se Fahriye Evcen vratiti u TV serije?!

By: TV Exposed