Melisa Asli Pamuk otkrila zbog čega voli glumu

Turska glumica Melisa Asli Pamuk sprema se da uskoro upozna svoje fanove sa novim projektom.

Melisa Asli Pamuk otkrila zbog čega voli glumu

Foto Credits: IMDB

Već neko vreme se u štampi piše da će se ova veoma talentovana i prelepa glumica pojaviti pred kamerama sa Alperenom Dyjmazom u svom novom TV serijskom projektu pod nazivom Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati ili Ne veruj muškarcima, kako vam je draže. Novi susret dva poznata imena očekuje se sa uzbuđenjem i radoznalošću.

Dvoje poznatih glumaca zajedno su glumili u seriji Carpisma / Sudar u sezoni 2018-2019. U to vreme, likovi Cemre i Kerem, koje su igrali Duymaz i Pamuk, zabeleženi su kao jedan od najcenjenijih parova u svetu serija.

Melisa Asli Pamuk, koja je bila uzbuđena zbog novog projekta, bila je ispred objektiva magazina Gardrop. Melisa je u intervjuu za magazin istakla da je sa velikim entuzijazmom krenula u sve projekte u kojima je učestvovala i dodala da joj gluma omogućava da otkrije osobine koje nikada nije otkrila u sebi, pa zato toliko voli glumu.

Istovremeno, glumica je trenutno na snimanju filma pod nazivom Maxim for women / Maksim za žene. Serdar Akar sedi u rediteljskoj fotelji ovog novog projekta, koji će na veliko platno izneti temu ženske solidarnosti, dok je Nergis Otluoglu Akoglu napisao scenario.

NOVO - Hande Ercel i Kerem Bursin su i dalje veoma popularni bez obzira što ih nema na TV ekranima!

By: TV Exposed