Hande Ercel i Kerem Bursin su i dalje veoma popularni bez obzira što ih nema u novim serijama!

Kerem Bursin i Hande Ercel, izašli su na ekrane sa romantičnom humorističnom serijom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata još pre dva leta, kojom su znatno uvećali svoju popularnost.

Hande Ercel i Kerem Bursin su i dalje veoma popularni bez obzira što ih nema u novim serijama!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je emitovana na Fox TV-u i trajala je 52 epizode, završila je u julu 2020. Neočekivano, serija je uspela da privuče pažnju privlačeći veliku pažnju u više od 80 zemalja širom sveta! Dvoje glavnih glumaca serije, Hande Ercel i Kerem Bursin, nisu sišli sa dnevnog reda časopisa jer se saznalo da su bili u vezi u privatnom životu dok se serija nastavlila i da je njihova veza trajala neko vreme! Postoje neke vesti da se dvoje glumaca, koji su se nakon nekog vremena razdvojili, sada ponovo pomirili.

U međuvremenu, dvoje glumaca, koji već dugo nisu imali novi projekat, pojavljuju se uglavnom sa svojim objavama na društvenim mrežama. Takođe je važno napomenuti da Hande Ercel i Kerem Bursin nisu spali sa dnevnog reda društvenih medija iako trenutno nemaju projekat, odnosno neku seriju!

Koliko ih radoznalo i oduševljeno prate njihovi obožavaoci govori i činjenica da se o njima uvek govori kao o dva popularna imena prošlog perioda! U istraživanju koje je sprovela Adba.tv, vidi se da su Ercel i Bursin i dalje predmet mnogih objava u oktobru. Dok se vidi da je Hande Ercel bila predmet deljenja osim 208 hiljada 300 retvitova u oktobarskim tviter podacima, otkriveno je da je 220.000 postova na društvenim mrežama napravljeno o Keremu Bursinu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Kenan Imirzalioglu (još uvek) ne razmišlja o povratku u serije

By: TV Exposed