Sjajan start serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddim Eyyubi osvajač Jerusalima

Sinoć je bila premijera nove turske televizijske serije. Ovog puta reč je o istorijskoj seriji Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddim Eyyubi osvajač Jerusalima.

Sjajan start serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddim Eyyubi osvajač Jerusalima

Foto Credits: IMDB

Serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddim Eyyubi osvajač Jerusalima je sinoć otpočela svoj ekranski život. Reč je o TV seriji koja će pričati priču o stvarnoj istorijskoj ličnosti, komadantu muslimanske vojske, Selahaddinu Eyyubiju.

Selahaddin je poznat i kao osvajač Jerusalima, odnosno istorija ga pamti kao vojskovodju koji je oslobodio Jerusalim od krstaša.

Glavnu ulogu u projektu tumači sjajni Ugur Gunes. Njegova partnerka u seriji je Dilin Doger.

Prvo mesto u svim kategorijama rejtinga

Na startu, odnosno nakon prve epizode, utisci su veoma pozitivni. Sjajan, pa čak i fantastičan je i rejting serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddim Eyyubi osvajač Jerusalima, koja je sinoć premijerno prikazana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

U total kategoriji je ostvaren rezultat od 6.57. U AB kategoriji je zabeležena brojka 7.29, dok je rejting u ABC1 kategoriji bio 7.36. Brojke koje su seriji donele prvo mesto u sve tri kategorije rejtinga.

Odličan rezultat i dodatni podstrek za ovu istorijsku seriju koja se emituje i u specifičnom trenutku, usled obnovljenih sukoba Izraela i Palestine. Fanovi se nadaju dobroj gledanosti TV serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi i da ćemo dobiti novi dugoročni projekat. Početak zaista obećava mnogo!

NOVO - Serija Bambaska Biri / Neko drugi dominira na društvenim mrežama

By: TV Exposed