Da li se fanovima ostvaruju snovi - Ko je prelepa žena koju je Kerem Bursin postavio na svoj Instagram?! (FOTO)

Kerem Bursin se nalazi na odmoru na Maldivima. Na Maldive je otišao zajedno sa koleginicom i partnerkom iz serije Sen Cal Kapimi, Hande Ercel.

Da li se fanovima ostvaruju snovi - Ko je prelepa žena koju je Kerem Bursin postavio na svoj Instagram?! (FOTO)

Od početka serije se priča i piše da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva. Kerem i Hande su više puta demantovali takve informacije. Pričalo se i o tome sa kim je Ercel trenutno u vezi. Kao da se na tren zaboravilo na Bursina i Hande Ercel kao par, kada je objavljena vest da su zajedno na odmoru. Ponovo su krenule mnoge teorije o tome da su oni zajedno i u privatnom životu. Pre nekih pola sata, Kerem Bursin je na svoj Instagram postavio fotografiju koja će bez dileme podgrejati te tvrdnje. Na fotografiji se nalazi silueta dame koja posmatra zalazak sunca. Ono što je podgrejalo maštu fanova jeste opis koji je Bursin napisao na tom instastoriju. Glumac je na engleskom jeziku napisao „Predivan pogled, na predivnom mestu, sa predivnom ženom...“.

S obzirom da je u pitanju silueta ne može se baš sa sigurnošću tvrditi ko je dama na fotografiji. Fanovi nemaju dilemu, na fotografiji se nalazi Hande Ercel. Ako je tako, da li ovaj opis može da nasluti da se možda između Kerema i Hande rodila ljubav... Koje je vaše mišljenje? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Hazar Erguclu u novoj turskoj seriji Sakli

By: Milt-TV Exposed