Eda Ece kao i mnoge njene kolege pomaže koliko god može!

Eda Ece, koja je pokazala veliki skok u karijeri sa likom Yildiz koju igra u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, jedno je od imena koje je do sada naišlo na veliku podršku publike.

Eda Ece kao i mnoge njene kolege pomaže koliko god može!

Foto Credits: DiziCentral

Eda Ece, koja je naišla na široku podršku fanova nakon uspešnog nastupa u seriji, koja traje 6 sezona, vrlo brzo se popela na lestvici karijere.

Pored svojih talenata, glumica, o kojoj se mnogo pričalo zbog njenih objava na društvenim mrežama, još jednom je osvojila priznanje publike, posebno svojim nastojanjem da pomogne u poslednjoj katastrofi zemljotresa.

Ece je otkrila da je ona neko ko ima iskrena osećanja u svakom trenutku svog napora da pomogne. Nakon prvog zemljotresa koji se dogodio u Kahramanmarašu u ponoć 6. februara, glumica je izašla u prodavnicu da dostavi pomoć žrtvama zemljotresa i bila je veoma zadovoljna što je videla mnoge ljude poput nje kako trče okolo i pomažu.

Finansijska i moralna podrška

Sa drugim velikim zemljotresom koji se dogodio 9 sati nakon prvog zemljotresa, dogodio se proces koji je zahvatio 10 provincija i promenio živote 14 miliona ljudi. Eda je odigrala veliku ulogu u humanitarnim aktivnostima u okruženju gde je stradalo više od 39 hiljada građana, a mnogi od njih su i dalje pod ruševinama, u ovom procesu gde je više od 100 hiljada povređenih bilo potrebno lečenje.

U sredini u kojoj su milioni ljudi zimi morali da žive na ulici sa mnogo nedostataka, Eda Ece se borila da svojom finansijskom i moralnom podrškom zaleči rane naroda.

Velika pohvale za Edu ali i sve ljude koji pomažu. Bravo!

NOVO - Ista promena u serijama Yurek Cikmazi i Ego

By: TV Exposed