Ista promena u serijama Yurek Cikmazi i Ego

Uspešno se nastavlja prva sezona serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se sa publikom susrela u utorak uveče na TRT1.

Ista promena u serijama Yurek Cikmazi i Ego

Foto Credits: Haberler

Do sada je objavljeno 13 epizoda serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, u kojoj su se u glavnim ulogama sastali Irem Helvacioglu i Alp Navruz.

Serija, koja je dobila dobre ocene, ima snažnu priču i veoma dobru glumačku ekipu. Veliku pažnju izaziva i igra mladih glumaca u seriji, u kojoj glavnu reč preuzimaju i poznata i iskusna imena kao što su Mesut Akusta, Ayca Bingol i Mehmet Aslantug.

Još nije jasno kada će se nova epizoda serije Yurek Cikmazi, koja nije emitovana dve nedelje zbog zemljotresa, ponovo sresti sa publikom. Međutim, podaci iz serije pokazuju da je došlo do značajne promene u produkcijskom timu. Ispostavilo se da je reditelj napustio tim uspešne serije.

Prema informacijama objavljenim u štampi, Serdar Gozelekli, jedan od iskusnih reditelja, više nije u seriji. Umesto Gozeleklija, koji je napustio posao zbog zdravstvenih problema, na čelu novih epizoda serije biće drugo iskusno ime Bahadir Ince.

Promena i u seriji Ego

U štampi su se odrazile i informacije da se slična promena dogodila i u TV seriji Ego, čija je prva epizoda emitovana 5. februara uveče na televiziji Fox. Ispostavilo se da je u seriji Ego došlo do promene reditelja, baš kao i u projektu Slomljeno srce.

Među informacijama je da je Doga Can Anafarta, koja je kreirala sve detalje serije do sada, svoju dužnost predala Senol Sonmez. Serija Ego, koja je okupila Alperena Duymaza i Melisu Asli Pamuk u glavnim ulogama, 6 sati nakon emitovanja prve epizode, veliki zemljotres vratio je seriju u drugi plan. Baka i tetka Melise Asli Pamuk u Antakiji takođe su ostavljene u ruševinama srušene zgrade i žive su spasene uz podršku timova. Poznata glumica je takođe preko svog naloga na društvenim mrežama zatražila podršku od onih oko nje, a zatim je srećnu vest podelila sa svojim pratiocima.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Serija Gulcemal će imati dobru glumačku ekipu

By: TV Exposed