Turska serija Aziz sve popularnija u svetu

Serija Aziz postala je jedna od najgledanijih turskih TV serija u 3 velika regiona sveta.

Turska serija Aziz sve popularnija u svetu

Foto Credits: IMDB

Glavni razvoj događaja koji je omogućio da se serija Aziz, koja se petkom uveče emituje na kanalu Show TV, nastavi u drugoj sezoni, prikazan je kao veoma dobra međunarodna prodaja. U normalnim okolnostima očekivalo se da će Show TV završiti seriju nakon pada interesovanja za projekat u Turskoj.

Međutim, ovoga puta, nakon što je prekookeanska prodaja išla veoma dobro, pala je odluka za drugu sezonu u seriji Aziz. Fanovi Murata Yildirima i Simay Barlas bili su veoma zadovoljni ovom situacijom. Završeno je i snimanje prve sezone serije i cela ekipa se okupila i presekla tortu.

Aziz, koji je stekao priznanje svojom prodajom u inostranstvu, posebno u zemljama Balkana, Bliskog istoka i Južne Amerike, privlači veliku pažnju van granica Turske.

Počela je priprema za drugu sezonu Aziza, koji će se odmoriti od platna iznenađujućim finalom sezone. Promene u scenariju i novine koje će biti uvedene u novoj sezoni već su bile predmet kurioziteta.

Pažnji nije promakao ni sastanak na kojem se ekipa serije Aziz oprostila od prve sezone, a na sastanku je učestvovala i Damla Sonmez, koja je seriju napustila prethodne nedelje.

Mnogi ljubitelji serijala već se pitaju kakvi će biti aranžmani u novoj sezoni ove turske serije. Posle 3 meseca pauze, planirano je da se ekipa ponovo okupi krajem avgusta i početkom septembra i da počne da radi na drugoj sezoni.

NOVO - Emre Bey o seriji Balkan Ninnisi i svom liku

By: TV Exposed