Serija Tacsiz Prenses postaje sve teža za gledanje?!

Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan preuzimaju glavne uloge u TV seriji Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza koja se emituje na Fox TV-u utorkom uveče.

Serija Tacsiz Prenses postaje sve teža za gledanje?!

Foto Credits: IMDB

Dok je harmonija dvoje glumaca dobila valjane note od mnogih gledalaca, detalji koji uznemiravaju publiku u vezi sa pričom serije postaju sve izraženiji svake nedelj

Poruka data kroz lik koju igra mala glumica Elif Kurtaran, počela je da uznemiruje mnoge gledaoce. Elif Kurtaran je veoma uspešna u svojoj ulozi, ali mnogi gledaoci su počeli da reaguju na način na koji se obrađuje scenario i na način na koji se malo dete neprestano proganja.

Priča ispričana u seriji ima svoj udeo u stvarnosti života, ali u okruženju u kojem je stradalo više od 40 hiljada ljudi, a mnoga deca izgubila živote poput zemljotresa, slika u TV seriji Tacsiz Prenses postala je još uznemirujuća.

Tokom zemljotresa videli smo i decu koja su novac u svojoj kasici-prasici davala žrtvama zemljotresa, a bilo je i dece koja nisu htela da prihvate napolitanku da bi je pojelo drugo dete. U ovom okruženju, gde doživljavamo mnogo sličnih primera, psihologija publike se oseća neprijatno kada vidi lik Masal u seriji Tacsiz Prenses.

Epizoda 6 narednog utorka

Mnogo je gledalaca koji kažu da su i ranije gledali seriju, ali im je sada neprijatno zbog prikazivanja zla koje trpi dete. Možda su ovo primeri iz realnosti života, ali nakon što vidimo situaciju dece koju je katastrofa kao što je zemljotres razorio i srca druge dece da im pomognu, potrebno je videti činjenicu da je lik Masali u serija Tacsiz Prenses napravila je emocionalnu reakciju u publici.

 Iza nas jepet epizoda u seriji Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza. Nova, šesta epizoda biće emitovana u utorak, 28. februara.

NOVO - Fanovi postaju razočarani serijom Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

By: TV Exposed