Turska serija Zeytin Agaci dobija drugu, ali i treću sezonu

Kada je 28. jula 2022. emitovana prva sezona turske serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, obožavaoci Tube Buyukustun su bili posebno uzbuđeni.

Turska serija Zeytin Agaci dobija drugu, ali i treću sezonu

Foto Credits: Haberler

Tuba Buyukustun, koja se dugo nije vraćala na ekrane nakon serije Cesur ve Guzel, koja je završena 2017. godine, zadivila je sve svojim nastupom u prvoj sezoni digitalne serije Rise Of Empires Ottoman, a potom i na televiziji u seriji Sefirin Kizi.

U 2022. godini emitovana je i druga sezona serije Rise of Empires Ottoman, a obožavaoci Tube Buyukustun su ponovo imali priliku da gledaju poznatu glumicu sa projektom Zeytin Agaci.

Sada se sa nestrpljenjem očekuje početak druge sezone serije Zeytin Agaci.

Projekat Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koji je sniman u Ayvaliku, bio je predmet radoznalosti kada je počeo, a nakon što su odgledali seriju gledaoci su bili impresionirani. Sada je druga sezona počela da se očekuje sa još većim uzbuđenjem.

Snimanje sezone 2 u julu

Tuba Buyukustun je takođe najavila da će biti na snimanju serije u julu. Burcu Alptekin, režiser projekta koji je ostavio traga u ovoj sezoni sa TV serijom Yali Capkini, ponovo će biti na snimanju i ceo tim će se ponovo okupiti u drugoj sezoni serije Zeytin Agaci.

Veoma je znatiželjno kuda će krenuti priča u novoj sezoni ove turske serije, za koju se očekuje da će biti predmet interesovanja sve dok ne počne snimanje druge sezone Alptekinove TV serije Yali Capkini.

Priča u seriji Maslinovo drvo, koja je okupila značajna imena kao što su Firat Tanis, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz, Riza Kocaoglu i Serkan Altunorak, bila je drugačija, naglašavajući temu „porodičnog usklađivanja“.

Očekuje se da će treća sezona projekta Zeytin Agaci, koja naglašava pitanje da se efekti prošlih događaja pojavljuju godinama kasnije i odražavaju u nekim ponašanjima ljudi, biti snimljena u leto 2024. godine.

NOVO - Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk u novoj TV seriji!

By: TV Exposed