Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk u novoj TV seriji!

Stigle su nove veoma zanimljive vesti iz sveta turskih TV serija. Potvrđena je informacija o novoj TV seriji i glumačkom paru koji je mnoge u startu oduševio.

Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk u novoj TV seriji!

Foto Credits: Haberler

Letnje serije u Turskoj s vremena na vreme izbace veliki hit. Takav slučaj je bio sa serijom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Mnogo se očekuje i od serije Ya Cok Seversen u kojoj glavne uloge tumače Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan. Ovaj projekat je bio jedan od najiščekivanijih u letnjoj sezoni, ali se pojavio novi rival koji bi mogao da im pomrsi račune.

Turski Fox TV priprema novu seriju pod nazivom Ruhun Duymaz. Za sada nema informacija o detaljima radnje ali je poznat glumački kadar, odnosno poznati su glavni glumci ovog projekta.

U toku izbor ostatka glumačkog kadra

U glavnim ulogama će se naći Sukru Ozyildiz i Burcu Ozberk. Potvrda ove informacije je privukla dosta pažnje i fanovi su se zaista zainteresovali za seriju Ruhun Duymaz.

U toku je kasting i izbor ostatka glumačkog kadra.

Kada je u pitanju Sukru Ozyildiz njega ćemo tokom leta gledati u još jednom projektu. Glumac će se pojaviti na digitalnoj platformi Netflix sa drugim delom filma Ask Taktikleri, koji nosi naziv Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2. Ovaj film biće dostupan na Netflixu od 14. jula.

NOVO - Kaan Urgancioglu i Melisa Asli Pamuk u istom projektu!

By: TV Exposed