Serija Tozluyaka menja dan emitovanja

Serija kompanije NTC Media, Tozulyaka, čiji je scenario napisao Yekta Torun, a režirao Semih Bagci, od sada će se sastajati sa publikom nedeljom.

Serija Tozluyaka menja dan emitovanja

Foto Credits: IMDB

Za seriju, koja se do sada emitovala ponedeljkom, dan je morao da se promeni zbog povratka Zabranjene jabuke na ekran. Ponedeljkom uveče, u septembru, pred publikom će se naći serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka sa svojom šestom sezonom. Serija Tozluyaka će, pak, u nedelju uveče izaći pred publiku sa novim aranžmanom.

Tozluyaka, koja se ističe kao najgledanija TV serija ponedeljkom tokom leta, nastaviće se na ekranima Fox TV-a sa novim epizodama svake nedelje od 28. avgusta. Međutim, serija Teskilat / Organizacija, koja se emituje na TRT1 nedeljom, ima veoma jaku poziciju. Očekuje se da će obe serije biti na ekranu sa novim epizodama u septembru.

Imperativ je da serija Tozluyaka zaštiti svoje gledaoce i čak dobije bolju gledanost u zimskom periodu. Ako se to ne može postići, rano finale bi moglo doći u prvi plan za ovu tursku seriju.

U glumačkoj ekipi serije su imena kao što su Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tayanc Ayaydin, Nebil Sayin, Kadim Yasar, Begum Birgoren, Kaan Mirac Sezen, Ecem Calhan, Ulvi Kahyaoglu, Serra Pirrinc, Cagla Simsek i drugi.

U produkciji Fatiha Aksoya i Mehmeta Yigita Alpa, Tozluyaka je na Fox TV-u sa svojom novom epizodom u nedelju, 28. avgusta u 20:00.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Nastavlja se rad na seriji Baba / Otac

By: TV Exposed