Ilker Aksum u teškoj ulozi u projektu Nefes – Yer Eksi Iki

Koprodukcijski film TRT-a, Nefes – Yer Eksi Iki, u kojem će novi Mehmetčikov ep biti napisan u turskoj kinematografiji, odbrojava dane za izlazak pred publikom.

Ilker Aksum u teškoj ulozi u projektu Nefes – Yer Eksi Iki

Foto Credits: Internet Haber

Film Nefes – Yer Eksi Iki, jedan od ambicioznih projekata sezone sa svojom šokantnom pričom, dočekaće publiku u petak, 15. decembra.

Koprodukcija TRT-a Nefes – Yer Eksi Iki, jedan od ambicioznih projekata sezone, sprema se da dočeka svoju publiku na velikom platnu 15. decembra.

Producirao ga je Mustafa Cihat Durmus, režirao Ozan Uzunoglu, a scenario je adaptirao autor iz romana Hakana Evrensela, „Nefes – Yer Eksi Iki“. Film spaja priče iz stvarnog života sa upečatljivom fikcijom.

Posebna uloga

Ilker Aksum, koji je igrao ratnog dopisnika Ufuka u filmu koji se dešava u regionu Jugoistočne Anadolije 1993. godine, oduševiće publiku svojim nastupom.

Glumac Ilker Aksum otkrio je teške aspekte ratnog izveštavanja.

Aksum, koji je dao život liku novinara Ufuka, koji se suočava sa bolom u sebi dok fotografiše bolne istine koje se ogledaju u njegovom kadru, uspešno tumači ratnog dopisnika koji se suočava sa sopstvenim traumama dok preispituje realnost života i smrti u vojnoj stanici gde odlazi da obavlja svoju dužnost.

NOVO - Hande Ercel ponovo očarala lepotom i stajlingom (FOTO)

By: TV Exposed