Serkan Altunorak pun pozitivnih utisaka oko serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Serija Maviye Surgun / Plavi kavez, koja se emituje na Show TV-u, došla je do izražaja kao posao u vezi sa Latinskom Amerikom.

Serkan Altunorak pun pozitivnih utisaka oko serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

O seriji Maviye Surgun, koja je snimana u Turskoj, a premijerno prikazana u zemljama Latinske Amerike, naveliko se pričalo u inostranstvu pod nazivom Plavi kavez.

Caner Cindoruk, Damla Sonmez i Serkan Altunorak su u glavnim ulogama u seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, koja je počela da se emituje na Show TV-u tokom letnjeg perioda.

Serija Maviye Surgun, koju su troje poznatih glumaca snimali u regionu Selimiye u Marmarisu 6 meseci, postala je zanimljiva dramska priča. Ova TV serija, koju publika često pominje u okruženju društvenih mreža, takođe je bio projekat koji je impresionirao Serkana Altunoraka, koji igra lik Ozana Adara.

Zaintrigirao ga lik

Altunorak, koji je spomenuo da ga je naziv serije u početku veoma impresionirao, rekao je: „Ime mi je privuklo pažnju, lik koji ću igrati i nastavak priče su mi dodatno privukli pažnju. Lik Ozana me je veoma zaintrigirao. To je prvi put da igram tako suprotnu ulogu.“.

Napominjući da su njegove kolege bile uspešne u prihvatanju uloge u seriji, Serkan Altunorak je rekao da je zavoleo i predeo Selimiye, gde je ostao 6 meseci zbog snimanja. Poznati glumac je rekao:

„Mislim da smo na jednom od najlepših mesta za snimanje. Bilo da je u pitanju priroda, vreme i uslovi rada... Naravno, bilo je poteškoća, zima nije tako topla i prijatna kao što se misli.”.

NOVO - Sevval Sam o planovima za budućnost

By: TV Exposed