Serenay Sarikaya i Umut Evirgen - ljubavna veza ili PR?!

Turska glumica Serenay Sarikaya je prethodnih godina privlačila pažnju medija zbog posla, već ljubavnim aferama. Najnovija priča o njoj predstavlja pravo iznenađenje.

Serenay Sarikaya i Umut Evirgen - ljubavna veza ili PR?!

Foto Credits: Milliyet

Prema pisanju turskog Milliyeta, Serenay Sarikaya ima novog dečka! Ovaj put u pitanju je navodno Umut Evirgen. Umut je poznat po svojim vezama sa glumicama. Ranije je bio u ljubavnoj vezi sa Tubom Buyukustun, a nedavno je raskinuo sa Melisom Senolsun.

Kako piše Milliyet, Evirgen je nakon raskida sa Melisom, "pao u naručje" Sarikayi. Par je navodno i viđen zajedno u restoranu u Emirgan distriktu koji pripada Umutu. Novinari nisu mogli a da ne primete da je prema njihovoj verziji Serenay imala aferu sa Cagatayem Ulusoyem, koji je Evirgenov blizak prijatelj.

Da li smo dobili novi par među turskim javnim ličnostima mogli bi da saznamo uskoro. Serenay Sarikaya često daje intervju za turske medije. Njena poslednja potvrđena veza bila je sa komičarem i glumcem Cemom Yilmazom. Ipak, treba imati u vidu da u narednim danima počinje snimanje njene serije Sahmeran. Postoji i opcija da je celokupna priča samo PR da bi se privukla pažnja na njen novi projekat...

NOVO - Kerem Bursin biranim rečima o Hande Ercel!

 By: Milt-TV Exposed