Turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan dobio ponude iz inostranstva

Halil Ibrahim Ceyhan, koji igra glavnu ulogu u dnevnoj seriji Kanala 7 Emanet, pojavio se pred publikom u trećoj sezoni nakon dve uspešne sezone. Odlazak Sile Turkoglu iz serije negativno se odrazio na gledanost, a ocene projekta u trećoj sezoni nisu bile baš dobre.

Turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan dobio ponude iz inostranstva

Foto Credits: Haberler

Halil Ibrahim Ceyhan, s druge strane, nastavlja da nosi seriju Emanet na svojim leđima kao glavni glumac i daje sve od sebe za uspeh. Glumčevo scensko iskustvo, pisanje sopstvenih tekstova i pretvaranje u pesme takođe je privuklo veliku pažnju njegovih obožavalaca. Halil, koji je odlučan da nastavi svoj muzički talenat, rekao je da mu je cilj da učestvuje u projektima koji imaju poruku u TV serijama. Poznati glumac je rekao:

„Postoji nešto što uvek kažem. Želim da kažem da je važno istaći neki problem. Imena koja znamo do danas, sva kultna dela opisuju rad koji ima problem. Kada pričate o poslu koji u centru pažnje ima određeni problem, zaista dobijate dobru karijeru u glumi.”.

Mladi glumac je ovim rečima istakao važnost priče koju je ispričao za sebe i poručio da će za njega biti presudno ono što će projekat u kojem je bio ispričati ljudima. Halil Ibrahim Ceyhan je naveo da sva kultna dela i u Turskoj i u svetu dolaze do izražaja jer opisuju razne probleme. Glumac je rekao: "Ovo je moj cilj, moj trud, moja energija.".

Objašnjavajući da je pročitao nekoliko scenarija, od kojih su dva iz inostranstva, glumac je naveo da ove projekte ocenjuje za letnji termin sledeće godine.

NOVO - Strah zbog (ne)emitovanja serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed